puppycursus jonge hondencursus obedience agility flyball behendigheid G&G

Sportcomplex

Arnolduspark 12
2132 CR Hoofddorp
Haarlemmermeer Noord-Holland

Correspondentie Adres :
Ravensbos 104
2134 TV Hoofddorp

Klik hier om terug te keren  naar de startpagina (Home)

Airsport Kynologen Club


Dinsdagavond
19.00 - 22.00 uur
Zaterdagmorgen
08.30 - 12.00 uur
Donderdagavond
19.00 - 22.00 uur

(april t/m november)

Openings- en trainingstijden

Wilt u meer weten?

Stuur dan een mail.

E-mailadres: ledenadmin@airsportkc.nl Cursusinformatie Flyball Klik hier voor de website van de Raad van Beheer Klik hier voor het laatste nieuws

Adressen

Afgelastingen

Evenementen

 Obedience verslagen en foto's van wedstrijden Cursusinformatie Obedience voorheen G&G Gedrag en Gehoorzaam Agility (Behendigheid) Klik hier als u wilt kijken of heet veld is afgekeurd. Klik hier voor de Internationale FCI-site

Shownieuws

Klik hier voor de laatste informatie en foto reportages

Airsport Kynologen Club

Organiseert regelmatig

Evenementen

Voor hond en baas

Klik hier  voor info

Wedstrijdverslagen

Klik hier voor onze rubriek

Wedstrijdverslagen

Van en door onze leden

Klik hier voor het laatste nieuws

Bij zeer slecht weer kan het

gebeuren

dat het terrein wordt

afgekeurd.

U vindt dan hier (KLIK !)

de actuele Informatie.Obedience-3 wedstrijd  Utrecht 18-10-2015

Gelopen door Jeannette van Lieshout met Mandy


Omdat we 7 wedstrijden moeten lopen om in aanmerking te komen voor het NK moest ik gisteren in Utrecht wel wedstrijd lopen. Anders kom ik niet aan de 7 verplichte wedstrijden. Het NK is ongeveer 2 maanden naar voren gehaald, het word nu in Juli gehouden in plaats van September. Je mist dus ook de wedstrijden die in die tijd nog gehouden zouden worden. Dat maakt dat het allemaal erg krap gaat worden als je mee wil doen aan het NK, maar ook soms wil trainen tijdens de wedstrijd. Als je traint tijdens de wedstrijd wat wel mag, doet de wedstrijd op papier niet mee, dus telt ij ook niet mee voor het NK.


Ik had liever geen wedstrijd gelopen,ik had liever een training gemaakt .  Ik loop nu voor het eerst in de FCI-OB 3 en dat zijn tamelijk nieuwe oefeningen voor Mandy waar ze 90 % klaar voor is.

Het begint al goed bij de blijf oefening, 2 min zitten uit zicht, ging redelijk, een 9. Ze verzette even een pootje en dat mag niet. Jammer, maar daar gaan we weer aan werken. De af, 4 minuten uit zicht, snuffelen en iets bewegen, een 8. Ja ik heb dat weinig getraind, dus ik  moet daar meer aan dacht aan schenken. Ik weet wel dat menigeen zal denken, doe niet zo verwend, het zijn mooie punten, maar ik ga toch voor de 10 die ik gewend ben.


Het verdere programma ging redelijk, pion richting apport ging heel mooi, ben ik super blij mee, maar het vak wilde ze naar het vak op het veld achter mij, ze was even totaal van de kaart, ze zag gewoon het goede vak niet. Wel even geholpen, die 0 heb je toch al en weer door.

Zo zaten er hier en daar dus foutjes in, het afstoppen, de sta en af dus, als ze hard op me af komt rennen, sta was perfect, maar die hadden we in de 2 ook, daarna de af, nee, die zit er nog niet goed in, moest een dubbel commando geven, en dan een beetje scheef naast zitten en weg zijn je punten, een mager zesje, ja  daar moeten we ook wat aan doen.


Verder gewoon een hele leuke dag met veel plezier voor hond en mens. We zijn uiteindelijk toch nog vijfde geworden van de twaalf.

Na de wedstrijd was er gelegenheid om even 2 oefeningen uit het nieuwe reglement te trainen, daar heb ik met Mandy ook aan mee gedaan. Ook daar was ik zeer tevreden met het resultaat.

Op naar Delft over 2 weken

.

Groetjes Jeannette

Terug Terug