puppycursus jonge hondencursus obedience agility flyball behendigheid G&G

Sportcomplex

Arnolduspark 12
2132 CR Hoofddorp
Haarlemmermeer Noord-Holland

Correspondentie Adres :
Ravensbos 104
2134 TV Hoofddorp

Klik hier om terug te keren  naar de startpagina (Home)

Airsport Kynologen Club


Dinsdagavond
19.00 - 22.00 uur
Zaterdagmorgen
08.30 - 12.00 uur
Donderdagavond
19.00 - 22.00 uur

(april t/m november)

Openings- en trainingstijden

Wilt u meer weten?

Stuur dan een mail.

E-mailadres: ledenadmin@airsportkc.nl Cursusinformatie Flyball Klik hier voor de website van de Raad van Beheer Klik hier voor het laatste nieuws

Adressen

Afgelastingen

Evenementen

 Obedience verslagen en foto's van wedstrijden Cursusinformatie Obedience voorheen G&G Gedrag en Gehoorzaam Agility (Behendigheid) Klik hier als u wilt kijken of heet veld is afgekeurd. Klik hier voor de Internationale FCI-site

Shownieuws

Klik hier voor de laatste informatie en foto reportages

Airsport Kynologen Club

Organiseert regelmatig

Evenementen

Voor hond en baas

Klik hier  voor info

Wedstrijdverslagen

Klik hier voor onze rubriek

Wedstrijdverslagen

Van en door onze leden

Klik hier voor het laatste nieuws

Bij zeer slecht weer kan het

gebeuren

dat het terrein wordt

afgekeurd.

U vindt dan hier (KLIK !)

de actuele Informatie.


Verslag Obedience wedstrijd  KC Rotterdam

Donderdag  14  mei 2015   Door Jeannette van Lieshout


Het ziet er naar uit dat het weer op deze Hemelvaartsdag mooi gaat worden. We zijn te gast bij de KC Rotterdam . Altijd een leuk veld om een wedstrijd op te lopen.


Mandy en ik kregen voor de blijf oefening een 10 en dat is altijd fijn beginnen . Aan het einde van de ochtend waren we samen aan de beurt om het programma te gaan lopen.  Onze start was slecht, we begonnen met het afstandsappel en Mandy stond me echt heel verbaasd aan te kijken..huh, moet ik zit en sta...nog nooit van gehoord....Oke , een vette 0  was natuurlijk het gevolg....toen volgen met posities...gelukkig de sta doet ze,  maar de zit niet.....dan gaat er toch iets mis en denk je echt razend snel na, wat is hier aan de hand, die oefeningen kent ze door en door, waarom deze rare weigering ?  Nou maar even aan kijken...volgen ging geweldig, 8.5 voor gehaald, ben ik super trots op .

Dan het richting apport, dat vind ze een leuke oefening, even lekker  rennen met een blok...nou vergeet het maar, ook hier stond ze mij aan te kijken alsof ik dit voor het eerst zei. Toen was ik er wel klaar mee, dit heeft totaal geen zin, je frustreert alleen je hond maar als je hier mee door gaat. Ik zwaaide naar de keurmeester en zei, ik maak hier een training van. Gelukkig kan je dit doen en kun je gewoon  je oefeningen af maken . Ik heb het vak, het sorteren en de hoogte sprong er nog achteraan gedaan, maar op een vrolijke leuke manier. We zijn samen heel  blij het veld af gegaan. Dat is super belangrijk, want als ze een hekel aan het wedstrijdveld gaat krijgen , kun je het wel vergeten dat ze ooit nog wat gaat doen in deze setting.


Blijft natuurlijk wel de vraag, wat is hier de oorzaak van?  Ik denk zelf dat ik haar wat over belast heb, normaal hou ik haar 2 a 3 dagen voor een wedstrijd super rustig, geen trainen, geen uur met Xitta rennen, maar gewoon normaal uit laten en verder rustig aan. deze week heb ik dat allemaal niet gedaan, ik heb woensdag gewoon getraind met Ellen, die mij les geeft, ze is de hele week gewoon met  Xitta wezen rennen en ik heb geen seconde aan de wedstrijd gedacht die op donderdag ipv op zondag was.


Het was even goed een mooie en gezellige dag en de volgende wedstrijd in Juni gaan we er om te beginnen al een training van maken, weer even de ring heel leuk en spannend voor haar maken met een speeltouw. Uiteraard heb ik verder geen punten meer gekregen.


Groetjes  Jeannette

Terug